Combinatie Reizen

Griekenland voor fijnproevers

Met veel enthousiasme presenteren wij u het Griekenland van Polyplan Reizen. Onze brochures en website staan boordevol verse ingrediënten voor een droomvakantie in Griekenland. Met smaakvolle hotelsuggesties, bezienswaardigheden en insidertips. Met voorbeelden voor autorondreizen en eilandenreizen. Ideeën voor excursies en activiteiten. Combinaties als strand & cultuur, Athene & luxueus cruisen, wellness & golf.

Onze brochure en website kunt u lezen als een receptenboek voor fijnproevers. Aan voorgekookte pakketreizen doen wij niet. U bepaalt tenslotte zelf hoe uw ideale vakantie eruitziet. Onze rol is die van adviseur. Als geen ander weten wij wat Griekenland te bieden heeft. Juist ook buiten de beroemde oorden. Het is onze roeping u van dat alles te laten genieten. Op uw manier. In uw stijl. Comfortabel. In hotels, villa's en archontiko's waar u zich welkom en verwend zult voelen.

Wij zijn Theo Alexandropoulos, volbloed Nederlandse Griek, en Alexander Alexandropoulos, volbloed Griekse Nederlander. Twee generaties Griekenlandkennis, gebundeld in Polyplan Reizen. Ook onze medewerkers zijn bevlogen specialisten. Wij alle werken graag aan de verwezenlijking van uw vakantiewensen, in ons hoofdkantoor bij Schiphol en on the spot, in Griekenland

Wij onderscheiden ons door een persoonlijke benadering. Dat is al meer dan twee decennia onze kracht. Niet alleen verzorgen wij graag uw Griekenlandeis op maat. Wij blijven ook bij u op reis. Niet letterlijk natuurlijk, maar op de achtergrond. Ter plekke zijn wij meteen beschikbaar wanneer wij nodig zijn. We laten u met rust, maar niet alleen. 

Zeilen in Griekenland is gemakkelijk te combineren met ander soort reizen in Griekenland. Polyplan Reizen heeft naast Zeilen in Griekenland een uitgebreide brochure vol met vakantie ideeën voor Griekenland die  gemakkelijk te combineren zijn met het Zielen in Griekenland.

Denk bijvoorbeeld aan;

zeilen brochure

  • Een aantal nachten Athene voor of na het zeilen
  • Zeilen in combinatie met het huren van een villa
  • 1 week autorondreis Griekenland in combinatie met een week zeilen

Namens ons team wensen we u veel plezier bij het voorproeven.

We ontvangen u graag in Griekenland.

Theo en Alexander Alexandropoulos

Ga naar www.polyplan.nl voor het totale overzicht aan vakantie ideeën of bestel onze brochures.

 

Foto's