Meezeilen

Meezeilen in Griekenland
Niet iedereen beschikt over voldoende ervaring om zelfstandig met een jacht in Griekenland te varen. Dit hoeft nooit een beletsel te zijn voor een zeilvakantie in Griekenland. Bij ons kunt u ook boeken voor meezeilen, alleen of met meerdere personen. Wij organiseren meezeilen bij de Argo -Saronische Eilanden met als starthaven Athene. De Ionische eilanden met als starthaven Lefkas. En de Cycladen eilanden met als starthaven Athene.

Als meezeiler komt u aan op de bestemming en wordt u op de boot ontvangen door één van onze ervaren schippers. Op de eerste middag/avond maakt u kennis met de andere mee-zeilers van deze zeilvakantie. De meeste klanten die gaan meezeilen doen dit over het algemeen alleen. Ook komt het voor dat stellen of vriendenclubs met ons meezeilen. Alle hebben het zelfde doel, zin in zon, zee en zeilen.

Onder het kopje flottielje zeilen kunt u lezen dat op sommige routes jachten zich aansluiten bij een flottielje en een route varen begeleid door een zogenaamd moederschip. Het moederschip heeft altijd een of meer hutten beschikbaar en de schipper - vooral wanneer hij helemaal alleen is - kan best wat hulp aan boord gebruiken. Daarom worden deze hutten beschikbaar gesteld voor deelnemers die willen kennis maken met het zeilen. Kortom; zonder enige ervaring beleeft u een unieke zeilvakantie in Griekenland.

Foto's