We laten u met rust maar niet alleen

Als u al eerder met ons reisde, heeft u het al ervaren: we maken veel werk van uw reis naar Griekenland. Uw aanvraag is voor onze specialisten het startschot om uw wensen te realiseren. Om ervoor te zorgen dat alle details kloppen. Zodat u straks in alle vrijheid kunt genieten van uw keuzes. Zorgeloos, omdat u erop kunt vertrouwen dat uw maatwerkreis perfect is georganiseerd.

Het betekent ook dat u van ons een informatie-pakket meekrijgt die specifiek is toegesneden op de reis die u gaat maken. Als dat bijvoorbeeld een autorondreis is, ontvangt u routebeschrijvingen en wegenkaarten van dag tot dag. Compleet met afstanden, te verwachten reistijden en informatie over de hoogtepunten die u onderweg gaat zien. Als u een eilandenreis gaat maken, bevat het mapje gedetailleerde informatie over de veerdiensten, transfers en eilandinformatie. Ook leest u daarin hoe wij het voor u oplossen wanneer het vaarschema plotseling wordt aangepast. Net als in de luchtvaart kan dat namelijk gebeuren, maar dan is er nog geen man overboord. Onze mensen ter plaatsen zijn al op de hoogte en zo nodig hebben wij u al omgeboekt.

Wij zijn trots op de response die wij al meer dan 20 jaar krijgen op deze manier van werken. Het is onze signatuur. Wij zijn de onzichtbare reisbegeleiders, die pas in beeld komen wanneer het nodig is.

Wij laten u met rust maar niet alleen.