Groepsreizen & Inentives

Zeilen in Griekenland: Voor succesvolle Incentives & groepsreizen

De banden met uw relaties verstevigen? De teamgeest van uw medewerkers bevorderen of hen belonen? Een jubileum vieren of met een jaarclub opstap? Niets werkt zo doeltreffend als een inspirerende en verrassende zeil reis in Griekenland.

Maar dan moet u er wel zeker van zijn dat deze reis tot in de puntjes wordt verzorgd, anders schiet een dergelijke reis zijn doel volledig voorbij. Het samenstellen en organiseren van incentives of groepsreis is een taak voor specialisten. Polyplan Reizen is een specialist die zijn reputatie op dit gebied kan bewijzen met een uitgebreide referentielijst voor wie men succesvolle incentives en groepsreizen heeft georganiseerd.

Zeilen in Griekenland biedt een keur aan mogelijkheden. Het brengt mensen samen, motiveert hen en stimuleert resultaten te behalen. Het zet mensen letterlijk in beweging. Kortom, de toepassingen zijn eindeloos en het mooie is: een dergelijke reis is een waardevolle investering. Het scala aan succesvolle reizen, georganiseerd voor zowel gerenommeerde bedrijven als kleinere organisaties of groepen, is breed en veelzijdig.

Een goed geolied team, gemotiveerde medewerkers en dankbare relaties zijn onbetaalbaar voor uw organisatie. Polyplan Incentives & Groepsreizen, al sinds 1990 actief als onafhankelijke speler op de Nederlandse reismarkt, is een betrouwbare partner met een grote passie voor zeilen. Polyplan heeft in Griekenland een team met professionele zeilers en een betrouwbaar netwerk van lokale aanbieders van zeiljachten. Of u nu zoekt naar exclusiviteit of sportiviteit, met de zeilmogelijkheden die Griekenland te bieden heeft zijn er tal van mogelijkheden.

Laat u overtuigen door onze creativiteit en betrouwbaarheid maar bovenal prettige manier van samenwerken waarbij korte lijnen, persoonlijke betrokkenheid staan voor een doeltreffende eindresultaat.

ICT bedrijf Wortell beleven een onvergetelijk zeilweekend

"Alles was tot in de puntjes geregeld, grote klasse!" Ruim 100 medewerkers va n ICT bedrijf Wortell beleven een onvergetelijk zeilweekend. In ...

Lees meer >>

Staatsloterij

Olga Toet, manager sponsoring en relatiemarketing van de Nederlandse Staatsloterij Al jarenlang is er een unieke en nauwe samenwerking tussen ...

Lees meer >>
Foto's