Staatsloterij

undefinedundefined
Olga Toet, manager sponsoring en relatiemarketing van de Nederlandse Staatsloterij

Al jarenlang is er een unieke en nauwe samenwerking tussen de Nederlandse Staatsloterij en Polyplan Reizen. Polyplan heeft inmiddels diverse incentivereizen georganiseerd voor de loterij van Nederland met de grootste prijzenpot en de hoogste winkans (sinds 1726!). Zo gingen er incentives naar o.a. Athene, New York en Marrakech.

Bovengenoemde incentivereizen waren bestemd voor de retailers (verkooppunten) die de meeste Staatsloten verkochten. Zij werden beloond door de Staatsloterij met een reis naar een bijzondere buitenlandse bestemming. Om deze reizen te ontwikkelen en samen te stellen schakelde de Staatsloterij al diverse keren Polyplan Reizen in.

Olga Toet is al jaren werkzaam voor de Staatsloterij en sinds 7 jaar verantwoordelijk voor sponsoring en relatiemanagement. "Op het moment dat ik deze functie ging vervullen bestond er al een nauwe samenwerking met Polyplan Reizen die tot grote tevredenheid de meest uitgebreide incentive programma's voor de beste verkooppunten van de Staatsloterij samenstelde en organiseerde.

Ik raakte direct onder de indruk van de inzet en deskundigheid van de mensen van Polyplan Reizen en de passie die ze uitstraalden. De persoonlijke service is enorm en niets is hun te veel. Incentivereizen zijn een specialisme en dat is bij Polyplan Reizen ruimschoots aanwezig. Er is altijd een goed persoonlijk contact waardoor de lijnen kort zijn en er snel geschakeld kan worden. Je praat toch over groepen tot wel 100 mensen op zo'n incentivereis die in de watten moeten worden gelegd en dan moet alles kloppen", aldus Olga Toet van de Staatsloterij.

Deze reizen voerden in de afgelopen jaren onder andere naar plaatsen als Athene, New York, Marrakech, Wenen, Finland en SiciliΓ«. De Staatsloterij is over deze reizen en de intensieve samenwerking met Polyplan Reizen zeer tevreden. Onder die samenwerking valt bijvoorbeeld brainstormen, programma's uitwerken, inspectiereizen, de daadwerkelijke reis en een uitgebreide evaluatie. Ook de deelnemers zelf mogen de reizen altijd beoordelen en ze geven daar voor alle reizen als eindcijfer een gemiddelde 9. Dat is natuurlijk de ultieme waardering.