ICT bedrijf Wortell beleven een onvergetelijk zeilweekend

undefinedundefined

"Alles was tot in de puntjes geregeld, grote klasse!"

Ruim 100 medewerkers va n ICT bedrijf Wortell beleven een onvergetelijk zeilweekend.

In september 2012 vierde het succesvolle ICT bedrijf Wortell uit Lijnden haar 15-jarig bestaan met en schitterend zeilweekend (3 dagen) in Griekenland voor haar ruim 100 medewerkers. Net als bij het 10-jarig bestaan van Wortell was het Polyplan Reizen die de incentive reis samenstelde en organiseerde. Het werd voor de medewerkers van Wortell opnieuw een weekend om nooit te vergeten.

Natuurlijk was er tijdens het weekend ruim voldoende tijd voor de nodige ontspanning maar het doel van de reis - teambuilding - werd niet uit het oog verloren. Maarten van Noort, directeur/eigenaar van Wortell hoort nog dagelijks de enthousiaste verhalen van zijn medewerkers over het afgelopen zeilweekend. "De ICT-branche is zeer competitief en het is zaak dat wij onze medewerkers op bijzondere momenten in de watten leggen zodat ze het naar hun zin blijven hebben bij ons bedrijf. Wortell behoort tot de top in haar branche en wij willen dat de beste mensen voor ons werken en blijven werken. En daar past een dergelijke incentive prima in.

"Polyplan Reizen heeft 5 jaar geleden de incentive reis voor ons 10- jarig jubileum georganiseerd en dat was prima bevallen. En ook nu heeft Polyplan Reizen weer prachtig werk afgeleverd in de vorm van een onvergetelijk zeilweekend waar onze mensen maanden later nog over praten", aldus Maarten van Noort. Het samenstellen en organiseren van een incentivereis voor 100 mensen vereist het nodige vakmanschap omdat alles tot in de puntjes geregeld moet zijn.

"We zijn samen maanden bezig geweest met de voorbereidingen en het resultaat was fantastisch. Onze medewerkers waren verdeeld over 12 zeilboten. We hadden er voor gezorgd, dat mensen die elkaar normaliter op kantoor alleen bij het koffiezetapparaat tegenkomen, samen in een boot zaten en elkaar zo beter leerden kennen", vertelt Maarten. Op het kantoor van Wortell in Lijnden zorgde de voorpret in de maanden voor de reis al voor een enthousiaste werksfeer. "Ik merk gewoon dat de impact van zo'n weekend op de werkvloer enorm positief is. En alle lof voor Polyplan Reizen die het weekend echt fantastisch heeft georganiseerd en een zeer gevarieerd programma heeft samengesteld. Cultuur, historie, shoppen, zeilen en heerlijk relaxen zorgden er voor dat iedereen het naar zijn zin had".

"We hadden luxe, ruime boten tot onze beschikking, voorzien van 4 of 5 2-persoons hutten, meerdere 'badkamers', een ruime salon en kombuis. De eerste dag hebben we doorgebracht in Athene waar we natuurlijk zo veel mogelijk bezienswaardigheden hebben bezocht. Daarna vertrokken we op de boten vanuit de haven van Athene naar het eiland Poros. Ook tijdens ons verblijf hier was alles perfect geregeld. We hadden een idyllisch privéstrand tot onze beschikking waarop de BBQ de hele avond brandde en de bar tot in de late uurtjes open bleef. Een DJ maakte het feest compleet, al met al een onvergetelijke ervaring", aldus een uiterst tevreden Maarten van Noort.

"De grote kracht van Polyplan Reizen is dat ze doen wat ze beloven en ze doen graag dat stapje meer om voor iedereen een onvergetelijke reis te verzorgen. Wat dat betreft is Polyplan Reizen uniek in zijn branche", aldus de directeur van Wortell.