Voorbereiding

Voorbereiding

Paspoort/ Identiteitskaart
Reizigers met de Nederlandse nationaliteit hebben voor Griekenland een paspoort of identiteitskaart nodig. Maak altijd kopieën van de belang­rijke pagina's (of van de identiteitskaart) en berg deze bescheiden van uw paspoort of identiteitskaart op.
Geldigheidsduur voor paspoort en identiteitsbewijs minimaal 3 maanden.

Reisverzekering
Mogelijk om bij Polyplan Reizen af te sluiten. U kunt contact met ons opnemen voor nadere informatie hierover.

Regels voor handbagage en voor op Schiphol gekochte artikelen
Vanwege de veiligheid van passagiers, bemanningen en het vliegtuig gelden zeer strikte regels t.a.v. handbagage en voor op Schiphol gekochte artikelen. Wij verzoeken u vriendelijk doch dringend voor vertrek de informatie hierover op www.schiphol.nl te raadplegen.

Vliegtijd
De vliegduur naar Griekenland is;
Athene c.a. 3,5 uur. Het is in Griekenland 1 uur later dan in Nederland.

Mocht u na het lezen van dit informatiepakket nog meer vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Het huren van een zeiljacht

  • Voor het huren van een zeiljacht is minimaal nodig een vaarbewijs of ICC. Ervaring in het zeilen op open water, minimaal Ijsselmeer of Zeeuwse wateren. Navigatie kennis. Een tweede persoon met zeilervaring.
  • De jachten worden compleet en vaarklaar afgeleverd inclusief navigatie- en veiligheidsuitrusting, inrichting van de pantry en bedlinnen.
  • Een borgsom - contant of credit card - is vereist, de hoogte verschilt per type jacht. Dit bedrag wordt terugbetaald wanneer bij terugbrengen geen schade wordt geconstateerd. Het bedrag van de borg kan gedeeltelijk worden afgekocht.
  • Gehuurde jachten worden afgeleverd in de tweede helft van de (zaterdag) middag en moeten worden teruggebracht niet later dan 10.00 uur op de dag van het einde van de huurperiode (zaterdag). U dient er wel rekening mee houden dat de procedure bij het terugbrengen enige tijd in beslag kan nemen. Wij adviseren daarom de avond tevoren in de thuishaven door te brengen.
  • Alle jachten zijn "all-risk"verzekerd. Wel geldt afhankelijk van de afmetingen van het jacht een eigen risico. Dit eigen risico is gelijk aan de borg die bij verhuur gevraagd wordt.